1minnosannesi Anne1010 sizinki de çok zormuş gerçekten bizi bebeğin yanına da almıyorlar sadece 2 ve 3 arasında arayıp doktordan bilgi alabiliyoruz sütü de eşim götürüyor inşallah o gelene kadar toparlarım bende
Anne1010 1minnosannesi inşallah. Ama inan o süreçte geçiyo yerimden kalkamayan ben şimdi diyorum ki uyusa da bi iş yapsam. Sadece bel ağrılarım devam ediyo oda dengesiz hareket ettiğimde.
1minnosannesi teacherozlem çok teşekkür ederim gerçekten motivenizle cidden çok daha iyi hissediyorum bugün en azından ağrılarımı düşünmedim neden diye sorgulamadım acaba bu mu bundan diyip saçma sapan araştırmadım böyle böyle düzelcem artık 🥰🍀
teacherozlem 1minnosannesi rica ederim ne demek anksiyete nedir en iyi ben bilirim kendinizi telaşlandırdıkça daha da kötü olur insan bir de hiç yaşamadığınız bir süreç ondan korktunuz normal yani bir parmağım kesildi de haftalarca ne çektim dikişlerim iyileşip alınıncaya kadar yani karın kaç kat kesiliyor o ağrılar çok normal
1minnosannesi hulya_6363 şu an bende onu düşünüyorum ağlasa yanına hemen gidemem emmek istese rahat rahat kucağıma alamam o yüzden şu an olabildiğince bu vakti değerlendirip kendime gelmeye çalışıyorum çok haklısınız yani 🙃 ve bebeğinize sağlıkla sıhhatle kavuşmanıza çok sevindim darısı bize inşallah 🍀
hulya_6363 1minnosannesi inşallah sende kucağına alacaksın canm bnm .ama ben kuvezden aldıktan sonra dedim ki bu süreçte yanımda olsaydı kesinlikle ilgilenemezdim dedim.cunku ayağa kalkmayı bırak oturamiyordum bile .tam toparlandım öyle bebeğime kavuştum böylelikle onunla da ilgilenebildim.o yüzden sende toparlanmaya bak canm :)
Bebekliannee 1minnosannesi amaliyat geçirdin yani bunlarin hepsi normal. Sezareyenden sonra hemen normal hayata insan dönemiyor. Benden sana tavsiye kendine acıma. Hastayım psikolojisinden kurtul
1minnosannesi Adacan ahh ne güzell umarım bende sizin gibi halledebilirim ve unutabilirim bu ağrılar bi an önce geçerr ☺️Ama bence sizde güçlüsünüz bu çok etkili ben biraz hemen yıkılıyorum 🤦🏼♀️
Adacan 1minnosannesi Hepimiz güçlüyüz kuzum öyle deme :) biraz direnirsen iyileşeceksin hemen. Ayrıca bu unutmak kişiden kişiye göre değişen birşey değil Allah’ın biz kadınlara bir armağanı :) doğum sancılarını ağrılarını unutamasak bir daha cesaret edemezdik sanırım
1minnosannesi Esrasya yalnız değilmişiz demek ki çoğu arkadaşımız yaşamış bende güzel hikayeler okudukça imreniyordum
1minnosannesi Anne1010 inanın bugün sizlerle konuşmak bana iyi geldi daha dinç hissediyorum ve bende o aşamaları bi an önce görmek istiyorum kızım eve gelince ☺️Küvezden çıkması şu an tek duam ❤️
Ssmerve10 1minnosannesi bol bol yürü canım benimde ilkte öyle oldu kambur olcam diye korkuyodum hiç dik duramiyodum ama yürüdüm hep yürüdüm dayandım yoksa iyileşmez
myangelson 1minnosannesi evet rahim belli bir süre kasılmaya devam edermiş. Karın gider hiç dert etme yeter ki sen ve bebeğin sağ olun sağlıklı olun 🙏🏻 herşey geçecek bunu düşün bebeğini de göreceksin yanına gelecek Allah’ın izniyle 🤲🏻🌸
alonee 1minnosannesi daha çok yeni.Zamanla toparlayacaksınız. Yani yaşadıklarınız çok normal her sezaryenlinin yaşadığı sıkıntılar. Bebeğinize de geçmiş olsun
1minnosannesi Herkese çok teşekkür ederim bilgileriniz ve tavsiyeniz için gerçekten de dediğiniz gibi oldu 10 günün sonunda baya baya toparladım bebeğimin gelmesi de bana güç oldu ona da bakabiliyorum işlerimi de halledebiliyorum çok şükür 🌺🍀❤️