Pirayeee 34+5im bugun bebegin pozisyon aldığını öğrendim. Nstde 1 sancim çıktı hiç hissetmedim ben 😅 bebek yine döner mi doğum yakin mı korku sardı nedense 😆
Fatma0090 Pirayeee 25 haftada doğum pozisyonu aldı 28 de bi hastanelik olduk ilac vs derken durdurduk 32+5 olduk sancılar devam daha
Pirayeee ilknuribrahimbelis ayy bunu gördüğüme o kadar sevindm ki anlatamam😅 korkudan hep sancım var gibi hissediyorum artık 😆
Pirayeee fatmaa37demi5 🤭🤭yaa iyiymiş ben de 1 haftaya kalmaz doğum olur diyordum. En azından 3 kiloyu geçme şansimz var artık 😁
Anne88 fatmaa37demi5 canm benimkinde öyle haftalardır baş aşağı ama beyfendi kafayı doğum kanalına sokmuyor nasıl döndürcez bunları 39+3 oldum tık yok 🤣
ilknuribrahimbelis Pirayeee korkman daha fazla etki eder korkma canım😊 oluyor ya herkesin bir değil ki kiminin erken dönüyor kiminin doğuma kadar dönmüyor 😅
Pirayeee ilknuribrahimbelis 2. Doğum olack kısmetse ama sancıdan korkuyorm 😅 biz gidene kadar aksiyon yaşamayız inşallah
Aksakal1907 @ilknuribrahimbelis geçen hafta doktor kontrolüm vardı ve doktor bebeğin başı aşşada bacakları yukarda dedi ama daha erken döner yani dedi şuan 30+6 oldum haftaya Çarşamba kontrolüm var bakalım ne durumda size doktor döner diye bişey demedi mi
ilknuribrahimbelis Aksakal1907 zaten 30dan sonra doğum pozisyonunu alıyor benim bildiğim senin normal şuan🤭 benim doktorum dönebilir demişti ama dönmedi benim bebek hala doğum pozisyonunda
ilknuribrahimbelis Pirayeee inşallah kuzu ya sen sadece dikkat et gerisi takdiri ilahi 🙄 sancıdan ben de korkuyorum
fatmaa37demi5 Anne88 vallahi bizim ki de sokmuyor. Perşembe gidicem kontrol için inşallah girmistir artik😅 olmadı son çözüm suni sancı. İnşallah gerek kalmaz
Pirayeee ilknuribrahimbelis geldiğimden beri yatıyorum eşim sağolsun herşeyi hallediyor😅 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Anne88 fatmaa37demi5 ay inşallah bugün belimde ağrı var da hatta iki üç gündür ama tık yok 🤣 yarın hurma alıp yemeyi denicem belki fayda görürüm