nonparisienne Benim B rh+ eşimin 0 rh - Uyuşmazlık baba pozitif anne negatifse oluyor diye biliyorum, bizde bi sıkıntı olmadı
haklisinesracim nonparisienne Bebeğiniz doğdu mu acaba sormak istediğim bir şey var ben de b pozitif eşim 0 negatif aynı sizinn gibi
El123 Ben A rh - eşim B rh + uyusmazlıgımız var lekelrrım oldugu için 7+6 da vuruldum kan uyusmazlıgı ıgnesını ılk cocugumda yanlıs deglsem 8 aylıkken vurulmustum
Reyhosunannisi Benim ab- eşim 0+ bizde uyuşmuyor 21 haftalık oldu çok şükür bu zamana kadar bi kanama veya leke görmedim doktorum 28. Haftada uyuşmazlık iğnesi vurduracak
Ebrucekin Reyhosunannisi poncikmom ben A-rh eşim A+Rh uyuşmuyor igemizi cuma günü vurulcaz herhangi lekelenme olmadı ilk cocuktats bı sıkıntı çıkmadı
Yeniiannecikk poncikmom bizimde eşimin a Rh(+) benim aRh(-) bizde malesef var uyuşmazlık 🥲olmaz.olsun oda ya neler yaşıyorum bı sıkıntı oluyor hemen uyuşmazlık iğnesi ye valla zor
minnakannesi08 poncikmom eşim b+ ben b- uyuşmazlığımız var malesef iğne kullandım ilk gebelikte bundada 28 haftalıkken vurulacak tekrar
Rozalin minnakannesi08 ben 27+ 2 oldum benim de kan uyuşmazlığı var doktor 28 haftada gel dedi 28 bitince mi vuruluyor yoksa 28. Haftanın içinde mi vuruluyor ayrıca devlet hastanesinde yapılıyor mu acaba bilen varmı bilgi verecek ?
MeltemEA cerenimmo merhaba bizimde böyle ,ama bana iğne vurulmadı henüz 11+ 5 im size ne zaman iğne yapıldı??