minigimherseyim ruzgar0121 ben Kasımda dogum yapıcam inş Algomed Gülşah dalgacıya gidiyorum dogum ücreti 4500 dediler danısma dedi doktora sormadım. Bu arada cocuk doktoru önerisi olan var mı Algomed olabilir yada baska doktor
yesim_gzlyrr Ben eda hanıma gidiyorum doğum kasım gibi yarın randevum var doğumla ilgili bilgi alacağım öğrendiğim zaman yarın bilgi veririm
ruzgar0121 yesim_gzlyrr benim de kasımda canım lütfen bilgi alınca bana da haber verir misin şimdiden teşekkür ediyorum ❤️❤️
Minigin_annesi800 yesim_gzlyrr merhabalar birsey sormak istiyorum eda hanım normal doğum yaptırıyor mu acaba ? Bazı doktorlar yaptırmak istemiyor benim doktorumda haftaya izine çıkacakmış bu yüzden haftaya gel sezeryana alalım dedi bebek gelmezse. Yardımcı olursanız çok sevinirimmm
ruzgar0121 gizemlianne12345 ben hep hastaneye sorduğumda 3000 diyorlardı sonra bir muayeneye gittim muayene yükselmişti doğumu da sorunca 4500 dedi şok oldum
gizemlianne12345 ruzgar0121 yok Gülşah hanım ama edaya giden çok çevrem var binada Gülşah hanım 3 dedi ama zamdan önce doğum yapan arkadaşım 3700 gibi bişi ödedi
minigimherseyim gizemlianne12345 bende Gülşah hanıma gidiyorum dogumu konustunuz mu ben 32 haftalıgım daha konusmadık.
yesim_gzlyrr ruzgar0121 maalesef canım son fiyat dedi bana bende hamileliğimin başından belli gidiyorum ama indirim yapmadı