Kızlar 20.ci hafta da aniden suyum gelmişti buraya yazmıştım hastanedeyken… O günden sonra o kadar kötü şeyler yaşadım ki yani ölsem unutmam … Çam sakura da yatışımı verdiler sabah olunca doktor muayene etti ve bebeği alıcaz dediler sana zarar verir dediler ben hastaneden çıkış verdim başka hastaneye gitmek için Özele gittim ora da da ayrıntılı şekilde baktı ve bebeğin alınması sağlığım için doğru olacağını şöylediler Dünyam başıma yıkıldı eve geldik eşimle birlikte 7 senedir tanıdığım fakat 7 aydır evli olduğum eşim hüngür hüngür ağladı ve bende… çünkü bebeğimin suyu bitmiş olabilir ama kalbi atıyor… hissediyorum … gelişimi de çok iyi bir bebekti… sabah oldu sülaymaniye hastanesine gittik direk yatışımı verdiler yanıma kimseyi almadılar telefon aldılar elimden muayene ettiler çok kötü şeyler yaşadım inanılmaz şeyler ..: bir gece tek kaldım delirmek üzereydım Raporun heyete çıkmasını bekledi doktorlar Cuma günü öğlenden sonra doktor geldi raporun hazır şimdi sana sancı vericez dediler sancı vermwden önce bebeğimle vedalaştık kalp atışlarını hissediyorum hala 😢 Sancıdan sonra çok zor sekılde normal doğum yaptım ve bebeğimi ölü şekilde alıp gömdük ÖLSEM UNUTMAM !!!😢