Eylul10 Ya ben bilmiyordum kum torbası falan doğum yaptım yeni ve gerçekten karnım 4-5 aylık gibi kaldı ayaktayken de sert böyle resmen hamile gibi yatınca hamur oluyor düzleşiyor. Var mı bildiğiniz bi çözüm sağa sola dönüp yatamıyorum bile Erbe
Erbe Eylul10 valla sonrasını bilmiyorum bana konduğu için hemen eski kiloma dönmüştüm lakin emzirirken bebeğim 4 aylıkken tekrar hamile kalınca tekrar çıkmaya başladı karnın şimdi gittiğim hastaneye sorduğum ilk soru kum torbası
Mltmsncn susuderler dogum masaasında yatarken bi anda karnım içeri gömülmüşü esksi gibi şaşırmıştım. Birde ıkınmaktan resmen Leyla gibi olmuştum. Narkoz almışım gibiydi. Uzunca bir süre rüyanın içinde gibiydim o yüzden
Hanzadebebek Bu kum torbası tüm gebeliklerde koyuluyormu ilk kez duydum her hastanede varmidir acaba xuma günü doktora gideceğim sorayım
Erbe Hanzadebebek her hastane koymuyor normalde koyulması gereken bişey ama çoğu hastane umursamıyor sonuçta şişen bizleriz onlar değil
gmzzmg Ben bebeklerin 1 tanesi bile çıkınca o kadar rahatladım ki resmen nefes alabildiğimi fark ettim 😁yeniden doğmuş gibiydim 🥰