kucukkadinn canım bızde cocuk istiyorduk tam 1 yıl denedık, ovulasyon testı kullanıp yumurtlama gununu ayarlamama ve takvıye ılaclar kullanmamıza ragmen olmadı, sonra bı sıkıntı mı var dıye doktora gıttıgımızde eşimde tek taraflı varıkosel cıktı, bende her ıhtımale karsı rahım fılmı cektırdım aynı hafta eşimdeamelıyat oldu amelıyattan sonra 40 gun ılıskı yasak, 40 gunun sonrasındaki yumurtlama gununde denedık ve hamıle kaldım, inşallah sızın ıcınde hayırlısı olur, cok arastırdım sperm sayısı ve kalıtesını nasıl arttırırım dıye, amelıyattan sonra eşim için proxeed takvıye ılaç, l arjının, 200ıu solgar e vitamını ve keçiboynuz pekmezı aldım gunluk tukettı, cevız fındık bal vs yedı. Yumurta kalıtesını artırmak ıcın ise bal, propolıs, polen, arı sütü yanı 4 lu bal karışımı aldım, ker gun bır kaşık yedım, ılk aydan hamıle kaldım, ovulasyon testı ıle yumurtlama gununu mutlaka bularak dene, takvım bazen yanlıs cıkabılıyor. Eşimin kuzenı çift taraflı amelıuat olmustu onlarında ılk denemede tuttu. Size de faydası olur bu yazdıklarımın ınsallah