Sema58 Kizlar merhaba seker yuklemesinden sonra sekerin 127 ciktii sizlerin kac cikti dr. Sekerden suphelendi ????
Ecrinimleyla Sema58 benim ilkinde 154 çıktı 2. Saat tekrar bakıldı 137 çıktı doktorumla görüştüm o da endokrin bölümüne gitmem gerektiğini söyledi pazartesi dahiliye gidicem onlar endokrin bölümüne yönlendrcek
Alyatospik Sema58 açlık kan şekeri mi ?? benim 189 çıkmıştı tokluk diyet uyguladım sonra normal çıktı
Esomami Sema58 127 normal aslinda 140 alti normal kabul ediliyo benim doktorm oyle dedim benim insulin direncim yuksek falak sekerm 136 die doktor yukleme istemedi kontrol altinda tut olc dedi
Minikheyecan 64 cıktı canım benimki 50 mg yükleme sonucu. 127 sınırda veya yüksek olabilir doktorunla görüştün mü?
Sema58 Minikheyecan evet canim dahileye yonlendirdi iki hafta sonra gidicem 75 grmla yapilcak bu sefer
Sema58 Alyatospik aclik sekeri ama seker yuklemesinde bakildi 50 grm sekerli su ictikten sonra oyle cikti
Alyatospik Sema58 yüksek açlık şekerin ama düzelir sıkntı yapma hemen düzeliyor ben 2 hafta yaptım sonra normal çıktı
Sema58 Esomami canim dr. Dedi ki kanlariniz alindiktan sonra hemen olculmuyor 1 saat beklenior en az bu sure zarfindada bekleyen kanlarda seker dusermis 127 dio ama dusmus hali olarak dusunmeliyiz dedi
ayaniz Sema58 bugün yaptırdım 123 cıktı doktorum normal dedi 🤷♀️ 140 altı normal diye biliyodum bende..
Sema58 ayaniz valla canim benim dr. 127 fazla dedi ama kime sorduysam normal dedi bende ikilemde kaldim yarin tekrar kendi ozel dr. Goturcem