Tubatgn Asye22 bence bulanmaması daha iyi emin ol🤗 herkesin belirtileri aynı haftalarda olmaz canım, kimisi 9 ay boyunca yaşamıyor bulantıyı, kimisi ilk 3 ay yaşıyor, kimisi 3.aydan sonra değişir bu kişiye göre. Ama dua et başlamasın..
Papatyaa_01 Asye22 yarın 11 hafta oluyoruz daha bulantı yok inşallah olmasında ama sonradan olursa bilemiyorum 🤷🏻♀️
Ebrar_65 Asye22 canım bulantı yaşayacaksın diye bir şey yok ki kişiden kişiye göre değişir ki inşallah yaşamazsın
Ayseguloprl_ Papatyaa_01 herkesin hamileliği bir geçmiyor benim bir arkadaşım 9 ay boyunca hiç bulantı yaşamadı örneğin ben ağlaya ağlaya kusuyorum lavabonun kapısındayım hep yaniii
ilaydaa61 Herkesin midesi bulanmaz ki benim sadece 1 gün bulandı oda 8. Hafta falandı bulansa bile daha erken
Anneadayiozlem Asye22 Benim 8. Haftadan sonra başlamıştı bulanmaya 5 ay bitti hala devam ediyor umarım mideniz bulanmaz çünkü genelde bulandımı anlık değil sürekli oluyor malesef ama herkes de aynı değil çabucak geçen de var hiç olmayan da doğuma kadar devam eden de
AyFa1608 Asye22 keşke derdim bu olsa… Canım olmasın inşallah ben yaşıyorum felaket kötü ne yemek yapabiliyorum ne de adam akıllı yiyebiliyorum. Yiyemedikçe de halsiz düşüp sürekli yatıyorum.
Papatyaa_01 Ayseguloprl_ çok geçmiş olsun bir an önce geçer inşallah sizin ve diğer tüm bulantı çeken hamilelerin🤲
Denisss37 Benimde hiç bulantım kusmam olmadı 15 haftalık olduk ve bugün ilk defa oldu. Bu hafalarda insanlar daha rahatladıgını söylüyor ama bende durumlar değişti.