Zelalbozan 28 haftalik gebeyim erken doğum riskim cok var bebegin suyunda azalma var dedi doktor ilaç vermedi bana herhan doğum olabilir 28 29 30 hafta erken doğum yapan anneler bebeklerinizin durumları nasıldı yada yenidogum yapanlar bebeklerin kilo alması için anne karnında napmali kafam karışık sağlıklı düşünemiyorum
zehracelikkaplan Zelalbozan kaşar muz bunlar cok kılo aldırıyormus bebeğe canım bir de suyun azalıyorsa havuç suyu iyi geliyormuş öyle diyorlar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah cümlemizinkini
beyzagl44 Zelalbozan ciger gelistirici yapildi mi canim? benimde 31 de sancim oldu ciger gelistirici yapti doktorum direk. cok sukur sonra durdu. suan seninki kac kilo? birde doktor bana sürekli ızgara deyip duruyor, ızgara et ye bide ben paça corbasi iciyorum protein değeri cok yüksek güvenilir bir yerde ic. Bu gidisimde toparlanmisti.
minikkurabiyelerinannesi Zelalbozan 29 haftalık doğum yaptım 10 gün önce 😔 ciğer geliştirici mutlaka vurdurun.. kilo konusuna gelince de muz , kaşar , süt , ceviz demişlerdi bana 🙏🏻 Sağlıkla vaktin de alırsınız kucağınıza inşallah 💙