Brck0303 Sürekli meyve yemek istiyorum gece bile 6 7 defa kalkıyorum şuan hangi meyveleri yiyebilirim sizler hangi meyveler yiyorsunuz
tbmstf Brck0303 gebeliğimin başından beri ekşi elma yiyorum (canım çektiği için). Arada armut muz şeftali üzüm tüketiyorum meyve diyip geçmemek lazım porsiyon önemli çünkü meyvelerde de şeker var
benkosarim Brck0303 ben de sürekli salatalık yiyorum gece gündüz neden bilmiyorum şu aralar çok düştüm ama iyi geliyor midemi falan yanmasını alıyor şu an şeftali elma falan yiyebilirsiniz
Brck0303 fatmaa37demi5 onlardan çok sıkıldım ya bu ara üzüme taktım büyük kıtır kıtır üzüm istiyorum onu da her erde bulamıyorum yoksa evimde hiç olmazsa 3_4kilo muz 1_2kilo kivi oluyordu farklı şeyler istiyorum artık
Brck0303 tbmstf bnde yetmemiş elma çok yedim evimde muz ve kivi de hiç eksik olmazdı sıkıldı farklı şeyler istiyorum
Minigim38 Her meyveden yiyorum en cok muz gece yatmadan önce kesin yiyorum şu sıralar favorim karpuz ve şeftali
Brck0303 benkosarim teşekkür ederim tuzluyor musun onu da yerken bn şimdi onu bıraktım deli gibi limon liyorum ya şekere bağırıyorum ya tuza 😂😂