Bu gece itibari ile tam 32 haftalık olduk 💙 şükürler olsun hareketli bi hamilelik geçirdim hala da öyle olmaya dikkat ediyorum. Ara ara rahmimde iğne batması gibi ağrılarım oluyor , bazen kalkarken kasıklarıma ağrılar giriyor ,bazı geceler bacak ve ayak bileklerim ağrıyor uyuyamıyorum gün içinde yediklerime bağlı olarak mide yanmam oluşuyor özellikle geceleri, bazen tam uykuya dalacakken sağlam bi tekmeyle uyanıyorum (ama nasıl güzel bi duygu🥰) bazı geceler çok hareketli oluyor bazı geceler “Hadi bendensin annecim rahat uyu bu gece” diyor, sert hareket ettiğinde ya da kendini bi yere topladığında çok can yakıyor ama öyleyken bile bi daha bi daha hareket etsin diye dalgalar oluşturan göbeğimi seyretmek kemiklerinin karnımda sürtünmelerini hissetmek tarifsiz, karnıma çıkan kemiklerinden bebeğimin vücudunun neresi olduğunu tahmin etmek şu sıralar beni heyecanlandıran şeyler arasında🥰, kimi zaman gülmeli kimi zaman ağlamalı 😂..her anının tadını çıkarmaya çalıştığım ve çok çabuk geçtiği için üzüldüğüm günler yaşıyorum. Böyle mükemmel bi mucizeye tanıklık etmek ev sahipliği yapmak bana mükemmel hissettiriyor🦋 hepiniz çok kıymetlisiniz güzel anneler ne olursa olsun sizden ve evladınızdan kıymetli hiç bir şey yok ❤️ doya doya tadını çıkarın bu günlerin bizler bu dünyadaki en büyük Mucizeye sahibiz😘