Dcl027 Sudesu_1 aman valla erken de yapsam geçde yapsam sonuç hiç değişmiyor yordu gerçekten . Senin bak kaçtı yaptın mı hiç test
Dcl027 Sudesu_1 hadi ya.. ya en iyisi adet günün geçince yapmak ama insan dayanamıyor ki . Kaç aydır deniyorsun canım
Sudesu_1 Dcl027 canım ben 1 yıl önce düşük yaptım sonra 2 ay filan korundum sonrası hep korunmasız ilişki oldu 1 yıldır neredeyse ama olmuyor artık bu aydan sonra dr gideceğim dr 1 yıl dene ondan sonra bakarız diyodu anlamadım bu işi
Dcl027 Sudesu_1 benimde ocakta kimyasal gebelik ondan sonra olmadı işte . Bende senin gibiyim . Doktor yine olmazsa çatlatma tedavisi vercem dedi
Dcl027 Sudesu_1 yok canım 3 ay progestanla birlikte dene olmazsa takip yapcam dedi önümüzdeki ay adet olursam gidicem artık
Sudesu_1 Dcl027 millet bi gece kaçamak yapıyor hemen tutuo bizlerinkide ne denesek olmuyor ya sabır 😂
menessare _edakrsu22 ayy ne güzel… benim göğüslerde hafif şişlik falan olsa dicem acamı ama hiç bşsey yok (ilk kimyasalda olmustu) sadece yumurtalıklarım sızlıyo adet olucam heralde diyorum… inşallah sizin gibi gebeyiz DİE :(
menessare Sudesu_1 test icin erken en iyisi gün geçince yapmak .. ay ne zor bu işler Allah’ım ne olur artık görelim çift cizgileri
Dcl027 Sudesu_1 yaptım canım negatif . Yık işte belli bi heves yapıyorum ama yok olursa yazcam direk sana 😔