Nskyhn Night ay aynısı biliyor musun bugün bebeğimi görmeye gittim o ara doktora uğradım. Şişlik var gibiydi. Doktor da bu mu şişlik dedi 😂 enfeksiyon falan yok çok güzel yaran falan dedi. Gerçekten öyle kafaya takıyoruz 😂 kaç gün oldu doğum yapalı?
Nskyhn Nil07 süt sağma makinesi alırsın çeke çeke geliyor merak etme. Olmadı mama verirsin o arada sütun gelir bu kadar düşünme. Sonra süt geliuor zaten her şey psikolojik
Night denizz42 Ben korona olmuştum karantinam bitti ertesi gün suyum geldi. Korona olduğumda kan sulandırıcı kullandım. Onu kullanınca da belden uyuşturma olmuyormuş sanırım kanama kontrolü ve tansiyonu kontrol edilmesi zor oluyormuş riskliymiş ondan doktorum genel olacaksın dedi
Buketkara denizz42 Eğer kan ilacı kullanıyorsunuz iki üç gün veya bir hafta öncesinden ilacı kesmenizi tavsiye ederim,sezeryandan sonra tuvalete çıkmak önemli kan ilaçları malesef ki insanı kabız yaptığı için zorlanırsınız tuvalete çıkmakta 😚
Nskyhn Night ayy maşallah senin baya olmuş daha 5 gün oldu Perşembe günü oldum 🙈 korse flaan kullandın mi bı de ben tayt giyebilecek miyim sanki hiç dar bir şey giyemezmişim gibi geliyor
Night Nskyhn benim doktorum korse önermedi ya şey dedi bana korse o bölgeyi sıkarak kan dolaşımını bozar ve aslında daha çok düzensiz yağlanmaya yol açar sanılanın aksine dedi onun yerine 2 ay sonra pilates hareketlerine başla dedi bende öyle yapıcam😊 zaten kilo verdikçe de göbek azalıyor
Nskyhn Night benimde Gönlümde hiç korse yok iç organlara zarar veriyor diye ama kullanan çok görüyorum o yüzden sana da sorayım dedim doktoruma daha sormadım ne bu acelen der diye 😂 göbeği kafama takmıyorum sadece dar şeyler giyip Tamamiyle bitecek mi her şey onu merak ediyorum 😂
Night Sebiha1 Ameliyathanede daha uyandım ben canım odaya geldiğimde hafif sersemlik vardı ama 1 saat sonra tamamen kendimdeydim