denizz42 10 günüm kaldı sezeryan doğum yapacağım korkuyorum anneler tavsiyeleriniz nelerdir tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Edabykl denizz42 benimde iki gun sonra var benim icimde de bi korku var ama bi yanimda da guzel olacak diyor hayatimda ilk defa ameliyat olcam bide onunda ayri korkusu var ama kimse bise hissetmiyomus herkes cok rahat geciriyo sezeryani inşallah bizde rahat geciririz dogumdan sonraa aa bu kadarmiydi deriz 🙈😂
Poyrazhazal denizz42 ben epidural oldum canlı canlı sahit oldum herseye 🌸 dogum sonrasıda agrım geldikce bastık sürekli kontrol bendeydi cok güzel bir süreçti
Papatya000 denizz42 valla ameliyattan çıkımcı bumuydu diyorsun şahsen benım cok huzel geçti 10 sezeryan daha olurum ben girerken cok korkmuştum ağlamıştım ama boşuna 😂
Gul6152 denizz42 fazladan gecelik almanızı öneririm birde kahve mutlaka kurtarıcı oluyor baş ağrısı vs olmaması için
denizz42 Edabykl bende daha önce hiç ameliyat olmadım ondan dolayı çok tedirginim anestezi falan vurulunca uyuşunca panik yaparsam falan diye düşünüyorum 🙄
SunnyG Korkacak bir şey yok ya. Çok çocuk istesem hepsini de sezaryenle doğururdum. Benimki çok iyi geçti, çok çabuk toparladım. Seninki de öyle olur umarım. Şimdiden strese girme
Fatmapelit12345 Papatya000 Gerçekten mi yaa acaba benim neden o kadar çok ağrım vardı neye göre değişiyor acaba ağrı olup olmaması gerçekten merak ettim
Edabykl denizz42 Bende bugun sordum anestezi doktorunaki ya o an hissedersem tam uyusmazsam 🙈 dedi oyle bise mumkun degil hadi oyle bise oldu o an müdahale ediyoruz anlamadan 🙈😂
baby3_ denizz42 bende ikinci sezeryanı olacağım çok şükür memnunun. Kalkarken yan dönüp kolundan destek alıp kalk canım. Karın kaslarına yüklenme
Nskyhn Edabykl ayyy asla doktor benim karnıma dokunmuş Nisa hissettin mi dedi yooo dedim bacağıma vurmuş haberim yok 😂 ben kolestaz geçirdim. Doktor spinal ile uyusturunca nasılsın dedi ben de keşke önceden verseydiniz kaşıntı cekmeseydim dedim güldük 😂 yani o uyusmak güzel bir şeydi
Mrv135 denizz42 Spinalse eğer çıkar çıkmaz bunyenize kafeini basın lütfen. Aksi halde felaket bir baş ağrısı kalıyor. Geçmezse kadın dogumcunuza kafein serumu yazdırın. Omurilikteki sıvı azaldığı için o sıvı kendini tamamlayana kadar felaket bir baş ağrısı oluyor. Siz benim gibi sürekli yürümeyin. Evet yürüdükçe toparlaniyorsunuz ama ben suyunu cikarmisim o kadar da yurunmemeliymiş.
Nskyhn Mrv135 ben kahve içmedim ama hiç ağrım olmadı. Günde 3-4 tane parol iç dedi doktor acaba ondan mı ki. Bı de neredeki suyu çıkardın?