babybmom20 Hanımlar bebek ayakkabısı aldığınız instagram sitesi varmı ama çorap şeklinde değil bildiğiniz ayakkabı
PapatiA babybmom20 bebek ayakkabısını yürümeye başlıyorsa ortopedik iyi birşey alın ayak yapısını çok etkılıyor ama küçük sus ıcın giydireceksen bılemem
gulin-35 babybmom20 dogmamıs bebege alcaksan alma hıc hepsı elımde kaldı benım ayaklar etlı ama kucuk denemeden olmuyor
Cherry95 babybmom20 sıcak tutsun diye almayacaksanız vicco markası tarzı ortopedik satılan ayakkabılar öneririm
Cherry95 babybmom20 anladım canım, ben sıcak olsun diye ayakkabı tercih etmedim 2 patik aldım biri mango diğeri zaradan gayet güzel kullanışlı kalınlar. Ayakkabı için zarada oluyor diye biliyorum ev ayakkabısı tarzı. İstersen ona bir bak
gulin-35 babybmom20 oyle yap cok pısman oldum bıde kac taneydı yazık oldu bırde pısmanlıgım salopetler kucugu olmuyo buyuk alıyon askıları dusuyo
babybmom20 gulin-35 erkek benimki bende çok beğenmiştim erkek için olan salopet gibi kıyafetler var cinsiyeti belli olana kadar tükenmişti ama alamamıştım desene iyiki almamışsın diye 😂