Gulperi1_ Merhaba kızlar instagramda güvenilir isimli hastane çıkışı yapan siteler var mı bildiğiniz yaptırdığınız. Bende yaptırmak istiyorum ama her siteye güven olmuyor daha önce yaptıranlar önerilerinizi bekliyorum 💕 <3
Edabykl Gulperi1_ astralbabytr sayfasından yaptirdim cok memnun kaldim pamuklu yumusacik ustelik cok ilgililer 🌸 Benimki 12 li set halinde icinde tulumundan tut alt ust takim yastik kilifi battaniye hepsi var 400 tl ye almıştım
Deletedmom_110 Gulperi1_ Instagram betusunhediyelikleri sayfasından yaptırdım çok memnun kaldım tavsiye ederim ❤️
Edabykl poyrazvearya evet instagramda çünkü ismi ters yazmisim kusura bakmayin 🙈 https://instagram.com/astralbabytr?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Elibo Gulperi1_ ben hastane cıkısını kendım aldım ve nakıscı buldum istedğim gibi yaptırdım tavsıye ederım ekstra seylerede yazdırdım cok daha guzel oldu
Zehramayse Kızlar ben kardeşim için ecrin isimli hastane çıkışı yaptırmıştm Biraz erken yaptırdım sonradan erkek olduğunu öğrenince elimde kaldı isteyen olursa 250yevwrebilirim 350ye almıştım
Elibo Gulperi1_ ben 2 adet tulum onların şapkası battanıyesıne pikesıne süs yastıgına 125 lira ödedim
Mehtap_ali Gulperi1_ tavsantulumdunyası diye bir sayfa da yaptırdım instagramdan normalde instagramdan alışveriş asla yapmam ama şansıma iyi bir alışveriş oldu özel yaptırdım her şeyini ben tercih ettim 20 gün için de yapıldı geldi 🥰 rabbim sağlıkla giyindirmeyi nasip etsin inşallah bana ve tüm arkadaşlarıma 😍