Hayriyedeniz 9 ay boyunca burda hep hikayeleri okudum hep hayal kurdum 😌 3 ekim sabah 5 bucukta suyum gelmeye başladı hiç telaş yapmadım ağrımı kasılmamı takip ettim ama hiç yoktu. 7:40 da doktorumu aradım gel bakalım enfeksiyona yol açmayalım dedi. Ama 2 saatlik arada evi topladım çamaşır yıkadım astım falan :) hep isteğim normal doğumdu. 9 da hastanedeydik muayene ettiler bir parmak ucu kadar açıklık yok dediler ama suyum fazla fazla geliyordu oyüzden yatış verdiler. Akşamüstü 4 e kadar beklemekti plan kendi sancılarımı gelmezse SUNi sancı vereceklerdi en korktuğun şeydi. Bu arada hiç sancım gelmiyor be suyum gelince doktor bebeğe zarar vermeyelim suyu bitmesin diye 12 de suni sancıyı taktı. ben 4 buçuğa kadar bişey hissetmedim ama 4 buçuktan sonrasını sadece şöyle söyleyim saat 7 de ne olursa olsun beni sezeryana alın diye yalvarıyodum fakat 8 cm açılmam olmuştu ☺️ Şükürler olsun . 7 bucukta son kez altran muayene edip Doğumhaneye indik . Ve 3 kuvvetli ıkınma sonucunda bebeğim kucağındaydı saat 20:04 te 🙏🙏 bunun hiçbir şekilde tarifi yok o an bütün ağrı sancı hepsi geçiyor 😌 kesiğim olmadı sadece bebeğimin kafası biraz büyük olduğu için bir iki sıyrık vardı onun için 4 dikiş atıldı ve bebeğimi kucağıma alıp yukarı çıktım ☺️ Darısı bekleyen herkesim başına inşallah 🙏🙏