Leyla-ay-3023 NE02 işiniz gücünüz yok oturup bunu dert edinmişsiniz kendinize şaka gibi ay allahım 😂😂😂😂
tecrubesizanneadayi12 Leyla-ay-3023 yiğit barış Kerem barış Barış kağan ya da kağan barış Bunlar uygun geldi🥰
tecrubesizanneadayi12 Leyla-ay-3023 bende çok istiyordum yiğit alp olsun ama metehana karar verdik şuan🥰isimlerin kulağa hitabı kadar anlamlarıda hoş olmalı yiğit ismi güzel bir isim yiğitler gibi bir evladınız olsun🥰
Leyla-ay-3023 33aysel33 sizin sadece barış sanırım Ben eşim barış istiyor kendimde bir kaç isim beğendim ama barışla uyumlu bulamadığım için böyle kararsız kaldım 😂 Atlas ve yiğit ismini çok beğeniyorum belki Atlas barış olabilir
33aysel33 Leyla-ay-3023 evet tek barış koymayı düşünüyoruz ama eşim yanına Berk yakistiriyor daha kararsiziz bakalım artık😂😂
Ysmndnz Leyla-ay-3023 tek başına cok çok güzel bir isim. Yanına ikinci isim koyup gölge düşürmeyin bence
Asasasas Bence tek başına haarikaa 😍 ama yanına belki barış burak olabilir.. Bulut Barış olabilir Barış Baran belki? Sanki hep B ve B güzel oluyor gibi 😅
Asasasas Peri-algan evett bu da güzell B ve B ile başlayınca daha güzel geliyor kulağa bence iki isimlerde..