Ceylanorgun33 32 haftalık olduk çok kararsiz kaldık Atlas Arda Yaman arasında kaldik yani yinede en çok hoşumuza giden Arda şimdilik çünkü 4 yaşında kızım var Adı Azra ona uyumlu olsun istiyoruz
KorkuluAnne EzgiAslann bizde Ezel koyacağız Allah nasip ederse şafat 67 bizimde hepsi sağlıcakla en kolay şekilde gelsin inşallah 🦋🧿
mervecelkkk sevgiazik1 Henüz 6+1 deyiz ama erkek olursa Mert Kaan ya da Alparslan arasında kaldık 🥹♥️♥️
yagmurefe Canan-Uraz ahahah canım aynen öyle benimde 4 yaşında oğlum var eşim koydu iki isminide yamaç efe dedim çocuk adını taşır şimdi bizimkide efelik yapıyor valli 14 haftalık hamileyim bunda erkek bakalım ne koyacağım hiç bilmiyorum😃
Canan-Uraz yagmurefe ay ayniymisiz bizimde ismi babamız koydu ve bende yine 17haftalik hamileyim ve ikinci bebekte erkek bizimde. Ne isim koyarız napariz inanın hiçbir fikrimiz yok şuan 😅
Kubra_miray_szr Bernatrkmen41 baybora ve Barbaros gerçekten isime benzemiyor yanlış anlamayın ama çok anlamsız Bayy -bora diye ilerde dalga geçerler çocukla
Busra500 Bahaaaar aynı haftadayiz sizinle bu haftalarda doktor kontrolüne gittiniz mi kilosunu ve yüzü gözleri belli oluyor mu merak ediyorum yani normal olanı 1150grama kadar normalmiş size ne dedi 🥰