MerveGuler Yeni öğrendik bizde cinsiyeti 13 haftadayım. Aren ismi hoşuma gidiyor bitek şu sıralar bakalım daha çok erken erkek isimlerine bakıyorum her yerden 😊
Mucizemmd Mucizebebek34 umit mi umutmu ? Ayni mi isimler kafam karisiyor biri aciklama.yaparmi lutfen
Tinkerbell_0423 HavvaSonmez03 evt canim duydum araştırdım yanına bi isim gelme şartıyla takılabilir yoksa tek başına Uygun değilmiş o yüzden Samed Ali yani çok soroşturdum herkes bu şekil uygun dedi kezza Muhammed için de aynı yanına bi isim takmak şart. Uyarın için teşekkür ederim 🥰😘
zehra-ss LmnLcheesecake Selim ismini koymayı çok isterdim bekarken Ama yengem koydu yeğenime gerçekten o kadar selim bi bebek ki maşallah sakin sessiz gerçekten canı yanmadığı sürece asla gıkı çıktığını duymadım gerçekten doğru tespit
Melike_esma ozgeozcan bizimkide erkek olsaydı babası gökbey koyup arabanın arkasına “bey lerin ağası olmaz “yazdırcaktı 🥰 nasip bakalım 2. De olursa isimimiz hazır❤️
Asiyetogac2 Valla bir oğlumuz var ismi Mehmet Mirza şuan ikinci oğlumuz olacağını öğrendik daha çok kız diye tahmin etmiştik hiç erkek ismi düşünmedik şuan kara kara düşünüyorum aceba ismini ne katsak diye 😂
Esraakdr Rabbim nasip ederse Ömer asaf koymaya karar verdim… Bir diğer seçenek Yusuf Eymen idi Haftadan sevgiler