Beyzz6 Kızlar adetime 6 gün var idrar yolu enfeksiyonu oldum bu ay rahim filmi çekinmiştim ilaç kullansam olur mu? Aslında rahim filminden sonra ağır bi antibiyotik vermişlerdi kullanmıştım. Şu an kaşınma var ve akıntı peynir kesiği gibi. Ne yapayım sizce
Ozleem_25 Beyzz6 Kaşınma ve peynir kesiği enfeksion değil vajinal mantarı gösteriyo en kısa zamanda doktora görünmelisin benimde olmuştu fitille kremle geçti
Jaleisik İlaç kullanmana gerek yok canım suanlik en güzeli bir demet maydanozu alcaksin önce bı sıcak su kaynat içine onu kat sonra yakmicak şekilde vajinana bastır o enfeksiyonu alıyor bn hep olduğunda öyle yaparım bı 10 15 dkaki yapin
Jaleisik Beyzz6 demetlerini canim sıcak sıcak bastircaksin yani yakmicak şekilde ayarla çok iyi geliyo emin ol bnde Tv’de bı hocadan duydum hep yaparim
Beyzz6 Ozleem_25 ya daha bu ay adetten önce fitil ve şase toz kullandım sonra adet oldum. Adet bitiminde rahim filmi çekindim ağır bi antibiyotik verildi sanki 1 ay içinde çok fazla mı olur
Ozleem_25 Beyzz6 Ama enfeksiyon için kullandın onu sonuçta bu bambaşka bişey doktorun uygun görürse verir ihmal etme ilerleyince kaşıntıdan gece uyuyamıyosun kaşıya kaşıya yara oluyo kanıyo ve ilaçsız asla geçmiyo ben ilk başta eczaneden krem almıştım sadece dıştaki mantara engel oldu ama içine süremediğim için içten hala kaşınmaya devam etti fitille oda tamamen geçti
Beyzz6 Ozleem_25 ayyy illet geldi bundan 2 sene önce her ay mantar oluyordum funit diye bir ilaç var doktor artık yeter karaciğerin hasar görecek demişti. Meğer prezervatiften oluyormuş. Bıraktık Şimdi sene bir veya iki defa oluyorum. Mantar ilacım da var yani. Gebelik yoktur diye düşünüyorum kullansam mı? Vallahi bu ay kadın doğuma gidip o masaya çıkmaktan o kadar tiksindim ve yıprandım ki gitmeye hiç gönlüm yok bu ay resmen o masanın müdavimi oldum
Ozleem_25 Beyzz6 regline ne kadar var gebelik olup olmadığından emin ol öyle kullan bence riske atma bişey olursa sonra çok geç olabilir
Ozleem_25 Beyzz6 valla ben 4 gün kala yaptım çıkmıştı kaset testti hemde erken gebelik testi de değil artımed markası baya hassas hemen gösteriyo ilk idrarla bi yap bakalım kuzum çıkar bence
Beyzz6 Ozleem_25 aynen canımm bendede artımed var yarın bi yapayım ya nasip tedbiri alayım takdiri Allah’a bırakayım