Essraanil minik_kusum ay benim de böyle ya neden böyle bebek şekli yok değişik bir şekiller var böyle😁ne zaman bebek suretine geçecekler acaba 😁
minik_kusum Essraanil Daha cok kucukler merak etme en kisa zamanda cok degiscekler.. Ben cok merak ediyorum cinsiyetini 😍
3MelekAnnesiiii Essraanil ben dun kontrole gittim 9 hafta 2 gunluguz ayni bir bebek gibi goruntusu vardi elleri oynuyodu kafasi vucudu belliydi guzum benimm♥️♥️
Sevvl Essraanil ay benimde öyle 10 hatalik ikiz biri hiç durmuyor el kol görünüyor biri hep top gibi anlayamıyorum
Essraanil minik_kusum 12 haftalıkları görüyorum sanki resmen böyle kocaman bebek gibiler 3 haftada o kadar değişiyor mu acaba ya😄
Mrvbnbg2208 Essraanil benimde kesinlikle öyle hamile kalmadan öncekinden büyük ama bebek olması içinde imkansiz ne olduğunu bende çok merak ediyorum ama inşallah yağ değil bebektir sonra vermesi kolay olur 😂
minik_kusum Hdy1344 Ilk gebeliginiz ise gec cikar Benim ilk gebeligimde gercekten karnim 7 ayda belli oluyodu yoksa hic yok gibi kucucuktu Bu ikinci gebeligim bakicaz artik
Essraanil 3MelekAnnesiiii ay hadi ya benimkinin oynamıyo neden acaba ya da ben mi göremedim hatta ellerini de ayırt edemedim hiç😱