2005 Hastaneye gittiğimde 6 haftalık gebeydim kesen çok büyük dedi haftaya gel bakalim canlanmsmi canlanmamismi ben gidemedim rahatsizlandigim için acaba kese büyüklüğü neden olur ikinci gebeliğim bu arada
Etum0416 İlk hamileliğimde benimde kesen büyüktü hiçbir sorun yaşamadım canım sorun olacağını sanmıyorum içini ferah tut ❤️
Yarenylmz @2005 kese boyu 2.53 benim 6. haftam da 3.89 du doktorunuz neden büyük dedi acaba. Belki kese büyük ama içinde bebek göremedim anlamında demiş olabilir
2005 Yarenylmz bilmiyorum bnde anlamadım kesen büyük dedi haftaya gel bakalım bebek canlanmış mı cnlnmamis mı ama gidemedim daha
Ozleem_25 2005 çokta büyük değil sizinki haftasına göre normal bebeği kesede gördünüz mü sadece kese mi vardı ya da yolk göründümü
2005 Ozleem_25 gördü ama çok küçük kalp atışı dinleyemedik sadede haftaya gel bidaha bakalım dedi bebek canlanmış mı canlanmamis mı diye
Ozleem_25 2005 bende 5+3 iken gittim sadece keseyi gördük boyutu normal dedi 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi haftaya cumada ben gidicem bakalım inşallah sağlıklıdır