Elone Merhaba kızlar 20. Haftadayım tam nezaman yaptırdınız detaylı ultrasonu birde rize ve Trabzon bölgesinde özel olarak nerede yaptırdınız
can_su Elone Ben rizede özel kliniğe gidiyorum doktorum orda yapıyordu zaten 20. Haftamda yaptırmıştım 😇
arirangg Elone Arkadaşım Trabzonda Alimdar Şimşek’e yaptırdı, meydanda yeri. Çok memnundu. 1,5 saat incelemiş. Öyle demişti
Ozge Elone ben Trabzonda Ayhan şahinlerin hastasıydım bana kendisi baktı. Yakın zamanda fiyatı 600dü arttı mı bilmiyorum
Elone arirangg bende medicalpark a gidiyorum fakat bazen randevu bulunmuyor onun için not alayım bunu
Htcnal Esraliiii Alimdar Bey bin lira demisti bize ,nisanda gorusmustuk kendisiyle.Simdi daha da artmistir .
Dilenkk Elone merhaba rizede Beril gurlek’e gidiyorum. Detayliya da o baktı tavsiye ederim. Ben takipli hastası olduğum için detaylı için ekstra bir ücret odemedim. Normal Muayene ücreti ödedim. 650tl
Htcnal Elone Seda Güven ’de yaptirdim Trabzon’da.Memnun kalmistim baya ilgiliydi ve gercekten detaylinin hakkini verdi .
Htcnal Elone Evet özel .Maalesef biraz pahali ,1200e yaptirdim nisan ayinda,benim özel durumlarim vardi o yuzden para gozume gelmedi . Simdi kesin artmistir orasinin ucreti de .😕
Elone Htcnal bende medicale gidiyorum bakalım umarım hemen randevu bulurum benimde 3 lü taramam da düşük risk down sendromu çıktı