Aselinannesi3 Dün akşamdan beri vajinada yoğun kaşıntı var. Temizliğine çok dikkat ediyorum. Enfeksiyon riskinden dolayı. Vajina girişinde beyaz tabaka oluşmuş komple etrafında. Ve çok aşırı kaşınıyor başınıza geldi mi ne olabilir😣
Hatihati Aselinannesi3 mantar mı acaba? Bazen fazla titizlik de sıkıntı olabiliyor sabunluyosanız özel bölgenizi.Veya günlük ped kullanıyorsanız dikkat edin.Hepsi kullanılmıyor.Ama anlattıklarınıza bakılırsa doktorluk bişey bence bı gidin geçmiş olsun
babykumsal Aselinannesi3 mantar belirtisi gibi. Temizliğe dikkat etsekte hamilelikte çok sık rastlanıyor, bol su içmek gerekiyor. Bı idrar tahlili verirseniz enfeksiyon varmi yokmu öğrenip ona göre doktorunuz ilaç ve kaşıntı için krem verebilir. Çok geçmiş olsun 🥰
Aselinannesi3 Hatihati Yararı yok diye kullanmıyorum günlük ped temizlikte bebekten sonra baya bi takıntılı olmaya başladım haklısın canım
Aselinannesi3 babykumsal Teşekkür ederim canım enfeksiyon var demişti geçiyor yine başlıyor ama bunu ilk yaşıyorum
ardenmoms Aselinannesi3 tabiikide canım ilaç kullanman gerekiyor doktoruna söyle o gereken ilacı yazar zaten sakın ihmal etme enfeksiyon ihmal edilecek bir şey değil çünkü hamileliğim boyunca kutu kutu ilaç bitirdiğimi bilirim doğurmama yakın bırakmıştım artık ilacı zaten doğuma az kaldı kafasıyla sezeryan oldum ben doktor ameliyathanede çok fazla enfeksiyonm var kanaman olacak diye korktum demişti