Gulten5 Merhaba arkadaşlar Samsun medicana hastanesinde ilgili güleryüzlü ve normal doğuma teşvik eden doktor tavsiyeniz varsa alabilir miyim 🙏🏻
61lazkizi61 Gulten5 Şafak hatırnaz ve ekini çok güleryüzlü anlayışlı bir ekipti ama sanırım Medicana dan ayrılmış Şafak bey bu ara adını medilıv de görüyorum pankartlarda
sevil42 Nagihan Yılmaz benim doktorumdu memnundum instagramdan bakabilirsiniz genelde normal doğum paylaşıyor ama medicalparkta
Kullanici55 sevil42 nagihan yılmaz tam bir sezeryanci normal doğuracak olani bile gel artık seni sezeryan yapayım diyen birisi sayfası da genelde sezeryan dolu malesef 😂
Buseyy papatyadenis merhaba Ayşe zehra hanım doğum da yaptırıyor mu yoksa sadece muayene mi? Doçent doktor doğum yaptırmıyor diye bir duyum aldım da
papatyadenis Buseyy yaptırıyor tabiki de özel hastane burası fakültede devlette falan asistanları giriyor doktorların
kakara Sezeryan istiyorsanız cazip hoca var tonton dede 😂 eli hafif baya ilk dogum onda yaptı şimdi ikinci için MedicalParkta merve hanıma gidiyorum ama cazip hoca mı diye düşünüyorum arada
gunes5 Önder kaplana gidiyorum gerçekten Güler yüzlü bir doktor hastaneden çalışan arkadaşımdan almıştım tavsiye hangi doktordan en çok memnunlar diye o önermişti iyiki önermiş
Feslegenn gunes5 bende ona gitmeyi düşünüyorum ama tahliller vs çok pahalıya gelecek sanırım dışarıda yaptırma vs oluyor mu aceba bir de muayenesi ne kadar
gunes5 Feslegenn ben doğum sigortası yaptırdım muayene ücreti ödemiyorum o yüzden tahliller konusunda da bilgim yok 2 Li taramamı devlet hastanesinde yaptırdım mümkün olduğunca diğer tahlilleri de devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum
Feslegenn gunes5 bende elimden geldiğince öyle yapacağım ne kadara yaptırdınız sigorta izi bu hafta gideceğim bende yaptırmaya
gunes5 Feslegenn 10 bin telefondan yaptırdım ben sigortam netten kendi sigortacımız daha yüksek fiyat vermişti