Bize kalsa normal ama gidişat neyi gostericek bakalim. Bizimde 44 gun kaldi. Tecrubeli biri olarak 10 tanede dogursam gene normal isterim. Kolay zor diyemem. Benm icin bebegim icin hangisi dha saglikliysa olsun tabiki ama onceligim normal. Ben normal dogumdan sonra alt yollu rahatsizliklarimi geri de birakmis insanim regl sancim bile olmuyo artik bi cok seye faydasi var. Bildigim yontem normal dogum.sezeryen bilmiyorum yasamadm yorum yapamiyorum o yuzden. Tek bilmen gereken sey şu rabbim yardimci oluyor dogum anina. Dayanilmicak bisy olsa kim cesaret edebilir 2.ye 3.ye 4.ye yada allah korusun o aciya ölüp gideriz dimi. Ama öyle biseyki bebek ciktigi anda sncidan agridan eser kalmiyo kesiliyo anında hepsi nasl tarif edeymki yasaman lazm 😇 sogukkanli ol birde kendini sanciy aciya degil bebegine odakla onu gorucegin ana ona saglikla kavusmayi bekle en onemlisi o. Bunu bebegini kaybetme korkusunu yasayip o sancilari cekerken yterki sag saglim dogsun die gozumu kirpmadan kafami hep kaldriip beklemisdik ciktigi anı.sancim gelsin de akinayim her defasnda die dua etmisdim. Yani cok degisik seyler. O yuzden sen her anin tadini cikarmaya bak stres yapma bebegede stresini yasatma ❤️😘