denizmanzarasi İkiz gebelik yaşayan anneler beta değerleriniz nasıldı ve kaçıncı haftada gördünüz her iki keseyi de? 🥰🌸
Portakalcicegi denizmanzarasi benim ilk betam 800 küsurdu 2 gün sonra tekrar baktığımızda 4800 lerde çıkmıştı epey bir yükselmisti yani sonrada keseyi gördük zaten ☺️
mor_menekse1 denizmanzarasi 9 haftada tek yumurtalarımı ögerendim beta hatrlamıyorum ama baya yüksekti sizin de mi ikiz gebelik
Elifazad Merhaba bana 5. Haftada tekil gebelik dendin 7 de her iki kesede göründü 8 de kalp atışlarını duydum 😁 Beta 2400 çıkmıştı
denizmanzarasi Portakalcicegi hayırlı olsun sizinde 🥰 ben de cuma gidicem heyecanlıyım ama çift olsa da tek gözükebiliyor sanırım ilk başta
Portakalcicegi denizmanzarasi teşekkür ediyorumm 🥰 hiç bilmiyorum o konuyu yaa ben sonrasında gidince direk çift keseyi görmüştük zaten kalp atışlarınıda duyunca emin olduk ☺️ ama kese tek bebek çift ise tabi dediğin gibi anlaşılması biraz daha zaman alabilir, İnşallah güzel haberler alırsınız 🥰🙏
Portakalcicegi denizmanzarasi sorun değil canım merak ettiklerini sorabilirsin ☺️ ilk gidişim daha küçüktü kese gözükmüyordu, kese gözüktüğünde 6. Haftamdaydim ☺️
denizmanzarasi Portakalcicegi ben de 5+2 de gidicem sanırım 6.hafta oluyor , günler geçmiyor sanki 🙈🥰🌸
Portakalcicegi denizmanzarasi şanslıysan belki görürsün kese veya keseleri ama göremesende 8. Haftaya kadar falan normal olduğunu biliyorum ☺️ sizin beta yüksek mi çıktı ondan mı supheleniyorsun ☺️
denizmanzarasi Portakalcicegi açıkçası beta artışı 2.5 katı yani çok yüksek değil ama çift embriyo transferi yapıldı o yüzden merak ediyorum 🥰
Zehrabyrm 4+2 idrar testi gebelik öğrendim. 4+3 te kanda beta 1800 küsür çıktı. Doktora 6. Haftada giderim diye düşünüyordum ama 5+0 da kanamam plduhastaneye gittim tekrar beta bakıldı 10000 üstü çıkmış doktorda 5+2 iken gel bakalım dedi. O gün iki kediyi birden gördük.
Asyabuse 166, 477,1024 tü aşılama sonrası 6+0 da gittim 2 kese göründü. Betayla pek alakası yok diyorlar 🤷🏼♀️ Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻🙏🏻
Villanelle Bhcg benim çok normal artmıştı, 2 kat şeklinde. 6.haftada iki kese de göründü. 8.haftada kalp atışları da göründü