Eldgrn Evet kızlar biz 17+6 olarak görüştük bu gün kilomuz 223 gram boy 18 cm herşey yolunda Allah’a bin şükür 18-18+2 arası çıktık bide 1 ay sonra detayli var renkli de gördük kızçemi sizde durumlar ne 🥰🥰🥰
girl_boy_annesi Eldgrn maşallah prensese🥰🤲🏼 Bizimde bugün görüş günüydü 26+1 olduk elhamdulillah 😍şeker yüklemesi yapıldı 🤭 Oğluşum 750 gram olmuş
Elibo Eldgrn acil olarak gorus gunumuz oldu ama artık kocaman oldugumuz için fotomuz olmuyor. Maalesef
Naz1492 https://resimyukle.io/r/feK0Sv1Jy0 bizde bugün kontrol vardı 11.3 normalde ama 12.3 dedi 2li tarama için kan aldı cinsiyet ne zaman belli olacak bakalm:)
Eldgrn Elibo bizimde son sığdığımız fotoğraf bu artık ilerleyen girişlerde sığmayacak doktorumda öyle diyor son görüşün ekranda böyle sigmis hakkını diye canları sağolsun 🥰
Eldgrn Happycatt sıkıntı etme canım acele etme sakın bekleyebildugin kadar bekle öyle git ben bile düşük değerle öğrendim 23 gün sonra bebeği görebildim kendim kan takibi yaptım tek yoksa kese bebek kalp atışı derken çok stres oluyor
Happycatt Eldgrn ay evet çok stresteyim gerçekten 1 dış gebelik 1 kimyasalım var bide korkuyorum sabah gidip tekrar beta verecem inşallah düzenli artış olmuştur ya
Eldgrn Happycatt inşallah sağlıklıdır canım yüreğini ferah tut dediğim gibi boşa doktora gitmek için acele etme ben 3418 gördüm 2 gün sonra öyle gittim mesela ondan o sayıya gelmem de 23 günü buldu o yüzden keyfine bak kanını ver ama acele etme
Eldgrn Happycatt güzel haberle gel canım rabbim gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bende çok bekledim o yüzden az çok anlayabiliyorum benim tek farkım 3 yıl hiç gebelik olmadı bende hep bir ümit bekledim öyle geldi prensesim hiç ummadig bir anda
Aselsmoms Eldgrn maşaAllah canım 🫶 bizim de detaylımız vardı 20+1 353 gram 23 cm olmuş oğluş 🥰 bazı yerlerde bizde 20+4 çıktık ablası küçük doğmuştu ama doktor bunda kilosu önde dedi sağlıklı olsunlar da 🤲💙😍