Lavinjanya21 ER-ER eşim janya diyor bende hiç sevmiyorum aklımdaki isimler Lavin Simay Simal Arin Sizce hangisi kizlar
jarmzalu Lavinjanya21 Janya sanki rus ismi gibime geldi. Seslenişi. Lavin daha güzelmiş, anlamı nedir peki?
ER-ER Ada_22 14 haftalıkken tahminde bulundu doktorum yüzde 90 erkek dedi sonra 18 haftalikken gittiğimizde yanılmışım net kız dedi
Leyla1938 ER-ER bizde aynı bebişim 33 haftalık hala ismi yok herkes soruyor ismi ne diye🙈😅 doğunca koycaz diyorum artık. İçimize sinen bir isim bulamıyoruz. İpek Afra İpek Alya olabilir gibi nasıl sizce hanimlar
Trapezunta Leyla1938 ben de sizle aynı durumdayım. 34 gircem ve benim de aklımda İpek var. Ama netleştiremiyoruz
Minee84 @slzttr merhaba acaba araştirdiniz mi bazı siteler caiz değildir yazıyor Eliz ismine bende Eliz düşünüyorum ama kafam karıştı sizin bilginiz var mı acaba nasıl karar verdiniz 🌺
Elfeskc Zeynepelaveannesi bugün 16+5 öğrendim 13 haftalıkken de tahmini vardı söyletmedim kesinleşsin diye
Kuskoysunlaryoluna Xaliq benim kız olacak inşallah 14. Haftamda öğrenmiştim siz de yakında öğrenirsiniz umarım 🙏🏻🥰
Pengu ER-ER Doğa güzel bence yakınımda olmasa bende koyardım. Bende Masal veya kumsal koymak istiyorum