Yarenkara Anneler selam şuan 8+4 haftalık hamileyim ve covitimin 3. Günü makattan sümükümsü bir sıvı geliyor büyük tuvaletimi rahat yapamadım bugün makatın içi ağrıyor ve kasıklarıma ağrısı vuruyor bu durumu aranızda yaşayanlar varmı acaba korkuyorum 🥺🥺😭
gizemlianne12345 Yarenkara enfeksiyon oluşmuş canım ondan bendede sürekli geliyor özelikle o yanma falan hep ondan ayaklarını hep sıcak tur ve bol bol su iç onu en güzel temizleyen şey su
Yarenkara gizemlianne12345 Çok ağrım var popomun üstüne oturtamıyorum neredeyse kötü bişey olmaz umarım 🥺
gizemlianne12345 Yarenkara içini ferah tut bende hamileliğimi bilmedim zaman kovit tarzı çok ağır bi hastalık geçirdim ama şükür bişi olmadı sağlıklı beslenmene dinlenmene bak dedim gibi ama en önemlisi su içmen kovit zaten vücudu ağır etkiledi için kemiklere kadar etki ediyor ondan yaşadın durum normal korkma bide tansiyon düşüklüğü oluyor hamilelikte anlık dengesiz aya kalmamaya çalış inşallah bişey olmaz 5 gün kalmış zaten karantinadan çakmana
1erkekkannesiiii Yarenkara yok yavrum korkma bisey olmaz vajinal kanama olmadığı sürece sorun olmaz. Makatta dolgunluk hissi batma kanama vs olursa hemoroid olabilir ılık su tut iyi gelir derler öyle olunca ama doktora gidince anlat sen yine enfeksiyon da olsa ağır ilaç vermezler zaten