semirra Ayaga kalktigimda karnimin alt kisminin gerildigini hissediyorum sanki mideme de bir baski varr ama henuz 24 haftam yeni bitti accaba bu ddurumi yasayan var midir?
Yarenn92 semirra bende 24 +2 tim Bugün benimde karnımın içinde sanki balon varmış gibi hissediyorum ilk defa böyle bişey oldu oturunca daha çok belli ediyor rahatsız oldum nedendir bilmiyorum 😔
Deletedmom_8 semirra bebekler kasılıyor artık. Doğuma hazırlıyor kendini demişt doktorum. Normal. Sadece çok sık olursa sıkıntıymıs.
zehra-ss semirra Ben 24. Haftalarda karnımın altının acısından üç dört gün oturup kalkamamıştım. İçerden dışardan yırtılıyor bebişler büyüdükçe normal 😍🤗
Sadiyekrkc semirra evet yaşamıştım doktorum rahim yukarıya cıktığı için oluyor demişti rahim kaslarının gerilmesi nedeniyle ama sen yinede doktoruna sor için rahat etsin
Oesra Karnınızın alt kısmına kasıklara doğru krem yağ sürerek masaj yapın gerginliğinizi alır normal şeyler bunlar bu haftalardan sonra özellikle 30 dan sonra olur bende olmultu hep masaj yapıp ayapımı az yükseğe koyup dinlendim