Ceren67 Merhabalara el parmak aralarında egzama yaşıyorum ağır enfeksiyon bile gelişir dedikleri için çok korktum gebelikte ellerinde egzama olan varmı 15 gün olacak hala geçmedi ilaç da kullanıyorum
Meleklerim00 Ceren67 bende yıllardır egzama sorunu var zaten canım hamileliktede doktorum limonla vazelini karıştır sur ellerine demisti
Ceren67 Meleklerim00 ellerde ilerleyen enfeksiyon yapar falan deniliyor çok korktum ellerinizde varmı şuan
Meleklerim00 Ceren67 hamile olduğumu öğrenmeden iki hafta öncesine kadar ellerim çok kötüydü krem kullaniyodum ama hamile olduğumu öğrenince doktorum biraktirdi çok şükür sonrada geçti zaten doktorum demisti hamilelikte egzema sedef hafifler diye şuan 29 haftaligim
Unkochan Benim ellerimde çocukluğumdan beri var. Özelikle deterjana girince aşırı tepki veriyor kaşınıyor soğuk havalarda da öyle. Ellerimi dove un sabunuyla yıkıyorum çok iyi geliyor. Birde vazelin kullanıyorum.
Unkochan Evet tabi tatlı bir kaşıntısı var ve bazende sinir edecek şekilde oluyor. Çok kuruduğunda çatlıyor. Deterjana sokmayın elinizi nemli tutun. Benim yaptıklarım böyle tamamen bitiren bir çözüm bulamadım kendimde maalesef.