Deletedmom_1003 Çatı muayenesi haftam geldi çok korkuyorum bugün devlette yaptıramadım zorlandım doktor yapmamız gerek bu şartlar altında nasıl normal doğuracaksın bakayımki ona göre karar verelim diyor ama asla dokundurtamıyorum ne yapıcam ya ben
_ozlmm Deletedmom_1003 çatı muayenesi korkulacak bir şey değil ki ve çok kısa süren bir işlemmiş kendinizi rahat bırakın stres yapmayın ❤️ Bende korkuyordum ama burda yazılanları okudum içim baya rahatlattı acı hissedilmiyormuş zaten ☺️
Hafizee28 Deletedmom_1003 canım korkamana hiç gerek yok ben 39+3üm bugün okadar korkarak odaya girdimki dedim çok acicak yapamicam ama doktorum beni rahatlattı sakin ol falan acimicak kendini rahat bırak dedi ve bi dk bile sürmedi resmen hiç korkma korkdukça acır
SeherMercimek Deletedmom_1003 derin nefes al ver hiç birşey olmuyor. Korktuğuna değmediğini anlarsın ozaman. Ben 2. Girdim 3. Çatı muayenesine giricem Perşembe acı yok saniyelik bişey. Derin nefes al ver hiç hissetmiyorsun bile. ☺️
Deletedmom_1003 _ozlmm acı olmadan olur mu diyor doktor ben zaten normal şartlarda çok zorlanıyorum özelimdede zaten inanılmaz zorlanıyorum delircem stresten
Merveofs Kuzum hiç korkma saniyeler sürüyor ve inan kendini kasmazsan acı falan olmuyor. Ben de çok korkuyordum ama gereksiz stres yapmışım kendime 😊
Miniklerim22 Merveofs ilk gebeligimde bnde oldum cok sitres yapmıstım ama a 2 ci hamileliğim ama yinede ondanda korkuyorum 2 ci gebeliktede bakılıyor umu acaba yine doktorum 38 haftada catı muayene falan fistan anlattıda ama 2 ci gebelik yine sartmı yani normal dogum yaptım
Deletedmom_1003 SeherMercimek ne güzel giriyorsunuz hayran kalıyorum daha dokunmadan çok kötü hissediyorumm elim ayağım boşalıyor
Colahusu Deletedmom_1003 canım bende senin gibiyim daha dokunmadan kasılıyorum ama ben bile yaptım nefes al ver içinden bi şarkı söyle hemen oluverir inan ki ben senden beterim bu konuda