Tubatgn 2prensesannesiiii kan değerleri herkesin farklı çıkar canım, senin idrara yeni düşmüş olabilir. Bundan dolayı silik çıkıyor. Ben idrarda negatif görüp kanda hamile olduğumu öğrendim mesela 🌸
Beyzz6 2prensesannesiiii ayyyy hayırlı olsunnn inşallah ❤️ rabbim sağlıkla ilerleyen bi gebelik nasip etsin 🫶🏻 bana çok yardımcı olmuştun ismini tövbe unutmam💫
2prensesannesiiii Tubatgn idrara sonra düşüyor bugün kan vereceğim çok şaşkınım çok heyecanlıyım 3 düşükten sonra bu defa inşallah sağlıklı🙏🏻🥲
HurremSultan 2prensesannesiiii Riva ederim canım Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🤍
Tubatgn 2prensesannesiiii aynen canım önce kanda yükseliyor sonra idrara düşüyor. Seninde yeni düşmüş idrara belli ki. İnşallah güzel sonuç alırsın 🌸🌸
2prensesannesiiii Sinemtun bu da silik kaset test🥰 adetim 23 ü sizin kaç gün vardı adetinize silik çıktığında
Neslismom 2prensesannesiiii benimde silik çıkmıştı adetime 3 4 gün vardı erken gebelik testinde tam çıktı kan verdiğimde de 192 çıkmıştı
2prensesannesiiii Nurcanben ya sormayın talihsizlikler var 😂 hastane taşınmış yarın ya da perşembe vereceğim ama tutamazsam yarın eşim gidince sabah otobüse biner 11 gibi test veririm🙏🏻🥰
2prensesannesiiii Nurcanben erkenci testte aldım hastane kapanıca sabah test yapacağım kimyasal değildir inşallah sağlıklıdır 🙏🏻
2prensesannesiiii Beyzz6 teşekkür ederim kuzum 🥰🙏🏻 Hangi konuda yardımcı olmuştum yardımım dokunduysa ne mutlu🥰😍🙏🏻💫
Beyzz6 2prensesannesiiii daha 1 hafta önce canım benim yumurtlama ovülasyon testi ile ilgili baya başını ağrıtmıştım 🤭