Minigim38 Ahsenmom bana sadece acılma var mı diye bakıldı sancım oluyordu 33 haftalık oldum haftaya gideceğim hastaneye kontrole belki o zaman sizinki gibi bakar çünkü 1 parmak kadar acılmam varmış
Ahsenmom Minigim38 Geçmiş olsun zamanında gelsin inşallah Benimde hiç yok açılma sezeryan yolu gözüküyor gibi birde korkuyorum normalden
Ahsenmom Gamzeeeelim Geçmiş olsun hayırlısı inşallah 💖 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz Benimkide sezeryan olacak gibi bugün yarın
Arzuayaz Ahsenmom hemen hemen 1 haftadr hergun cati muayenesi oluyorm artk alıştım gibi bisey zaten korkulacak stres yaplck bisey yok
Ahsenmom Arzuayaz Burada bazıları o kadar kötü anlatmıştı ki resmen travma gibi kalmış bazilarinda 🫶🏻
Hafizee28 Gamzeeeelim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰 Bana çatın müsait dedi bebekde baş aşa dedi artık doğumu beklicez 39+3üz🥰
Gamzeeeelim Hafizee28 rabbim hepimize sağlıkla büyütmeyi dogurmayi nasip etsin ne güzel normal doğum da istiyorsanız herşey yolunda massllah 😊😊
Minigim38 Ahsenmom amin inşallah 🤲hayırlısı olsun ben 2 sindende korkuyorum ama düşünmek istemiyorum doğumum nasıl olacak diye yoksa stres yapıyorum ister istemez
Mrv135 Ahsenmom Benimki de öyleydi. Sezaryan dedi bana suyum gelip de doğuma gittiğimde ebe açıklık bakmak istedi baktirmadim zaten sezaryan olucam ve kız biraz tombik diye 😄😄
Ahsenmom Mrv135 Benim bebeğimde kilolu tombik çok yırtılma olacak diye korkuyorum sezeryana doğru gidiyor bizimkide
Ahsenmom Zuleyhadere25 Valla öyle bir açıyorsunki 🤷 doktorum bakmadı bile utanmamam için Herşeyin başında anlayışlı ve sabırlı doktora denk gelmek en büyük şans
Mrv135 Ahsenmom Evet uzun bir kesik atmamiz lazım dedi bana da. Ama benim bebeğim minik doğdu ona rağmen.
Ahsenmom Mavidunyamm 39 olacağım yarın. Aslında yapmayacakti normal ilerliyoruz diye sancı anında nasıl olacağına karar vermek daha doğru olur dedi. Fakat ben bugün sancı ile acil gittim kontrol etti her ihtimale karşı
Mrv135 Ahsenmom Ben sezaryan yaptım. Bebeği riske atmak istemedik. Hem ben normal doğumdan korkuyordum zaten. Spinal anestezi ile doğum yaptım.
Ahsenmom Mavidunyamm Bilmiyorum😚 hafiften çatı muayenesi yüzünden pembe lekelenmem var, şuanda ağrım yok ama cumartesi çağırdı, pazartesi doğurtacagim seni dedi bakalım hayırlısı ❣️ dua istiyorum
Ahsenmom Mrv135 Sağlıkla sihhatle büyüt inşallah bebeğini 🙏 pazartesiye doğurtacak beni de erken gelmezse nasip olursa