Msl13 Kızlar enfeksiyon olmamasına rağmen idrar kokusu neden oluyor hamilelikte tahlil yaptırdım enfeksiyon 0 ama koku var bu durumu yaşayan var mı ?
Msl13 hunilimom renkte koyu kokulu ben çok içiyorum aksine enfeksiyonum vardı geçsin diye içtim çok şükür geçti ama koku hala var 🤷🏻♀️
NM_mom Bana da hep kokuyor geliyor ilaçlardan ya da hormonlardan heralde 🤷🏼♀️ Ben de ilk haftalarda enfeksiyon sanmıştım. 32. Haftaya giricem hala devam malesef
Msl13 NM_mom NM_mom bizde 29. Haftadayız enfeksiyon vardı tedavi olduk çok şükür geçmiş. Ama koku devam ediyor acaba cinsiyetle alakası var mıdır kızım olacak benim kız çocuğu yapar diyorlar fln sizin cinsiyet ne ?
hunilimom Msl13 sarı turuncuya yakın ise şu hala yetersiz demek canım birde hala enfeksiyon vücudunda kalmış oluyor öyle rengi açık olması gerek ilacı yeni mi biraktin
Msl13 hunilimom yo baya oldu ama tahlili yaptıralı 3 gün oldu doktorum dedi yani geçmiş hiç kalmamış diye ki bende biliyorum geçti yani enfeksiyondaki acıları ağrıları çekmiyorum artık rahatım