Esraliiii Her yer kelle paça kokuyor anlatamam neden avakado mango değilde kelle paça ya benden benim bebeler elit bebe değil sizlerin canı neler çekiyor
Bebikkcik Esraliiii bende sabah kuru pasta gördüm rüyamda o kadar güzeldiler ki anlatamam akşam alıp yicem
Esraliiii Deletedmom_110 ben yapsam yiyemem kendim yapınca yiyemiyorum sipariş verdim ne yemek görsem kokuyor resmen
ardenmoms Esraliiii sakatat ürünleri bakteriye açık yiyecekler uzak durulması gerekiyormuş bunu duyduktan sonra yemedim 😢
Esraliiii ardenmoms haklısınız benimde teknyer var gercekten temiz yapıyorlar zaten kötü olan kokuyor
sedamom00 Esraliiii bende çok severim kelle paçayı canım cekmişti dışarda yemiştim kıl görmüştüm şimdi yemiyorum çok tiksindim ne olursa olur dışarda yemeyin Ankara da çok zaten pişman oldum
Esraliiii sedamom00 Bursa’da meshurnyer vardı derya corbacı diye orda nefis yaparlar porsiyon da büyüktür burada lezzet hijyen var corba kasesi cok küçük bende yıyrmezdim o halde kıl vs görsem
Deletedmom_2 Esraliiii disardan bulup söyleyip yedim. Birazcik pismanlik vat 🤣🤣 kelle paca temiz olmazsa bisi olur mu? Bilmiyorum yani tadi güzeldi ama emin olamadim temiz bi yer mi bilmiyorum🙃
Sumiire Esraliiii 😂 genlerden bacı genlerden benimde ananas cekmişti ömrümde hiç yememiştim halbuki 🤣 eşim aldı saolsun ama tadını begenip yiyemedim
Azizinannesi2 Sumiire 40 yılın başı canın ananas çeksin sen gitde beğenme 😂😂 bende eşime soylim de eve gelirken ananas aldirsin şakasinida yaparak işteyim 😂😂😂
Esraliiii Sumiire ya neden yiyrmedinşz alerji mi yaptı ben severim normalde gebelikte alerji yaptı agzım dilim şişti