1 ağustosta bebeğimi kucağıma aldım bugün 50 günlük olduk henüz yeni yazabildim bebeğim 3850 kg doğdu 38+6 haftalık doğum yaptım kilosundan kaynaklı sezeryana karar kıldık öncelikle korkanlar için söylüyorum asla korkulacak endişe duyulacak birşey yok ben hep pozitiftim hep kendime güzel şeyler söyledim kendi kendimi motive ettim sabah 9 da yatışım verildi 10 da ameliyata alındım ilk belime iğne yapıldı o iğneden asla bi acı hissetmedim çok sakindim herkesin abartmasını anlayamadım sonra hemen uyuştum 15 dk da doğdu hemen yanağıma koydular ten tene temas kurdurdular odama geçtiğimde de hemen bebeğimi getirdiler ama aşırı halsizdim kollarımı hiç hissedemedim o yüzden bi süre desteğe ihtiyacım vardı ve önemlisi ayağa kalkmak kendime çok gaz verdim hiç yere bakmadan hemen kalktım hemşireler çok takdir etti insan gerçekten ne yaparsa kendine ben kendimi o şekilde motive edip pozitif olmasaydım yapamazdım çabucak toparlanmamın nedeni tamamen pozitif olmamdı 1 hafta ailem yanımdaydı daha sonra yalnız kalmak istedik süreç tamamen sizin elinizde tabi eşinizin desteği de çok önemli🥰