ZeynepKaya27 mercimekmi almadım sEzaryen bile olsa kendi sancılarımı bekleyip öyle gitmeyi planlıyorum planlı sezaryen istemiyorum Allah nasip ederse :)
mercimekmi Gkcklc umutlar yavaş yavaş tükeniyor 😔 inşallah dönerler siz doğum için tarih belirlediniz mi?
mor_menekse mercimekmi ben 30. Haftadayim tekmeleri gogsumun altında hissediyorum.yani dönmüş mü oluyor ilk hamileliğim 😊yarın doktora gidicem bakalım dönmüş mü
mercimekmi mor_menekse eliyle de vuruyor olabilir belli olmaz bence ama ben tekmeleri hep karnımın altında hissettim ve dönmemişti belki sizinki dönmüştür
Sumeyye_brgl22 mor_menekse dönmüştür bende senin gibi hissediyorum ayakları kaburgama değiyor 31 haftalıkken gittim doğum pozisyonu almıştı
mor_menekse mercimekmi ben bi ara vajina da hissediyordum .şimdi 10-15 gündür hiç vajina da hissetmiyorum hep göğüs altı hatta bazen canım acıyor batiyor sanki ayakları kaburgalarima.bakalim hayırlısı
mor_menekse Sumeyye_brgl22 bugün gittim doktora doğum pozisyonu almış bebek doktor ama değişebilir dönebilir dedi sizin döndü mü öyle mi kaldı
SmyyeeA Bizde 38.haftadayız iki haftadır doktor ultrasonda gösterirken kafası aşağıda diyor yani dönmüş mü oluyor doktor doğum pozisyonunda yada dönmüş demediği için bende şuan öyleyse almıştır heralde diye düşündüm sonuçta değişmez heralde değil mi
Gulsumdamla Kızlar 32.haftada doktor baş geliş pozisyonunda dedi bebek yine dönmez dimi 36+1deyim daha gitmedim doktora aynı yerinde kalıyordur umarım
Sumeyye_brgl22 mor_menekse ben zaten 31 hadtslıkken gittim dogum pozisyonu dedi şuan da 33 haftalık oldum daha gitmedim
Esleminannesi02 Ben 35+2 haftalıkken gittim makat gelişi duruyordu Dr dedi son haftaya kadar bekleyelim bugün gittim kontrole37+haftaligiz çok şükür kızım doğum pozisyonunu almış senin daha vaktin var inşallah bebeğin döner