Sermec27 Senem_11 evet muz şekeri yükseltiyor birde 10 dan sonra yemeyin bir şeyler açlık şekeriniz yüksek çıkmasın
Senem_11 Sermec27 oyle ama ben sık acıkıyorum devamlı yiyorum oyuzden olcum defterinde uyumadan once olcum yapmam gerekiyor ama nasıl yapcam bilmıyoeum cunkı ben uyuyana kadar yiyorum bıseyler 1 de uyuyorum o saate kadar ac duramam ki
Senem_11 Sermec27 listede yiyebilirsin diyince yiyorum bende internetten baktım dengeler sekeri diyor ama
Sermec27 Senem_11 ben genel anlamda meyve yemiyordm biraz yüksektiyordu beni ama deneyip şeker ölçümü yaptıysan yükseltmediyse yiyebilirsin 🥰
Senem_11 Sermec27 ölcmedım de acaba yedikten ne kadar sonra olcecegım yine yedikten 1 saat sonra mi acaba
Melifarslan Senem_11 Dr dediklerine mutlaka dikkat et korkmamaya calıs herkesin farklı sorunları var inanki hamilelikte 🙏🏻sabır, dua ve dr. Dinlemelisin canım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Senem_11 Kızlar az bısey prınc pilavı ile karnıyarık yedım tokluk 89 cıktı yuruyus yaptıktan sonra olctum olcerken nefes nefese kalmıstım o etkiler mi