Kızlar herkese merhaba
Burada en son pozitif gebelik testimin fotoğrafını paylaşmıştım malesef kimyasal gebelik olarak sonuçladı. Kısaca anlatacak olursam 2 yılı aşkın süredir tanımlanamayan infertilite problemimiz var eşmin testleri,değerleri temiz ve normal bende tüpler açık yumurta rezervim iyi durumda hormon değerlerim normal fakat iki yumurtalığımda da 2.5 - 3 cm çikolata kisti mevcut doktorumun söylemiyle çikolata kisti kısırlık yapmaz gebe kalmayı güçleştirebilir denmişti. Bu sebeple 1 yıl korunmasız gebelik oluşmadığı için ankara şehir hastanesinde 2 kez klomen ve ovitrelle ile aşılama yapıldı fakat ikisi de negatif sonuçlandı. Bu konulardan uzak kalmak istres atmak için 2.5 aylık yatılı bir mesleki eğitime gittim bu süre zarfında bu konuları düşünmemeye çalıştım ve kurs dönüşü hamile olduğumu öğrendim ve 3 gün sonra kimyasal gebelik dendi.
Kimyasal gebelik sonrasında keçiören medikalpark hastanesine muayene olmaya gittim ve doktorum sol yumurtalığımda 4.5 cmlik bir basit kist oluştuğunu ve bu kistle tekrar gebelik düşünemeyiz kisti baskılamalıyız sonrasında tekrar aşılama öneriyorum dedi. bunun sonucunda 2 ay doğum kntrol hapı kullandım ve şimdi ilacım bitti. Aranızda Daha önce Medikalpark keçiören hastanesinde aşılama yaptıranınız var mı deneyimleriniz nelerdir. Aşılama içn 4000 tl fiyat verdiler. Gazi üniversite hastanesi tüp bebek ve infertilite polikliniği de 1000-1100 tl gibi bir rakam verdi gazi üniversite hastanesinde bu deneyimi yaşayanınız var mı nasıl bir hastane dotorları davranış tutumları nasıl merak ediyorum aranızda başarıya ulaşan var mı yardımcı olabilirseniz sevinirim. 3. Aşılamam olacak