bebekkkkkkk000 gucluanne80 Benim Bat 6 Ekimmmm 🤩Çokta beklentide değilim herşeyin başı kısmettir yinede😊💃🏼
Birprensesannesi2525 gucluanne80 benim de bat 1-2-3 ama sanki var gibi hissediyorum bilmiyorum ilk çocuğumda da böyle olmuştu adete 1 hafta kala kala öğrenmiştim:)
Afifeelif gucluanne80 hiiiç ümidim yok hemde hiç.. ama tuhaf bir acaba ile beklemek tatlı bir heyecan oluyor. Bat 2 Ekim🥰 Allah büyüktür
gucluanne80 Birprensesannesi2525 hadi inşallah vardır benim ki 5 ekim aslında daha var ama bende çok mu kaptırıyorum kendimi bilmiyorum
gucluanne80 Afifeelif Allah herşeyin hayırlısını versin bende kaç ay beklenti içine girdim hep belirtileri oluyor adet oluyorum kendimi fazla dinliyorum sanırım
Birprensesannesi2525 gucluanne80 5 i Benim doğumgünüm yarın da kızımın doğum günü sanki Eylül bana müjdeli haber verecek gibi hissediyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım şu an için belirtiler erken bence de
en_guzel_emanetlerim gucluanne80 BAT 8 Ekim bende bekliyorum ilk korunmasız ilişkiye geçen ay başladık çok umutluydum adet tarihinden 3 gün önce adet oldum nasip bu aya hadi inşallah
gucluanne80 en_guzel_emanetlerim inşallah hepimiz sağlıklı huzurlu gebe kalıp sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi ❤️ Biz de 3 aydır deniyoruz bakalım bu ay olur inşallah
gucluanne80 Afifeelif ben her ne kadar dinlemeyim desem de kendimi bu platforma atıp okuyorum bu sefer de hiç işin içinden çıkılmıyor 😅🙄
gucluanne80 Birprensesannesi2525 ay şimdiden doğum gününüz kutlu olsun inşallah müjdeli olur evet çok erken ama işte umut ya çok da kendimi kaptırmak istemiyorum
Birprensesannesi2525 gucluanne80 teşekkür ederim canım 🌼 bugün bi erken gebelik yapayım dedim sonuç negatif bekleyip gorucez bakalım halbuki deli gibi kasik ağrım var normalin aksine ama hayırlısı olsun 🥲
bebekkkkkkk000 bsranur123 13. Gün ve 15. Gün arası oldu büyük ihtimalle 13. gün elimde tek test vardı ve baya koyuydu sonrası elimde test bitti. 15. Gün kargoyla testim anca geldi yaptığımda silikti bende tam bilmiyorum canım 13-14. Gün büyük ihtimalle
gucluanne80 Birprensesannesi2525 yaaa bende bugün sabah yaptım daha var ama işte dayanamıyor insan benimkide şu an için negatif kendimi çok da umutlandırmaktan vazgeçtim şu an