Babyy07 İlk haftadan beri bulantı kusma sıkıntısı cekiyorum varmi ben gibi olanlar kızlar? 16.haftadayiz bazı yiyeceklerin dokundugunu farketmeye başladım bi süre sonra istirfa yapiyo size dokunan şeyler varmi yiyemediginiz bu dönemde
benkosarim Babyy07 lahana sarmasi çok severdim kokusu beni mahfediyordu prilam yazdırın hamileler için çok rahatlatiyor
AsyaveAnnesiii Babyy07 evet normalde salatalık ve zeytin çok severim ama yediğim gibi midemi bulandırıyor yiyemiyorum artık
Hafize30_ Vallaha canım bende aynı senin durumundayım. 9 hafta dayım ne yesem neyin kokusunu duysam çıkartıyorum. Doktorum prilam dr verdi o biraz rahatlattı en azından bi şeyler yiyebiliyorum. Ne zaman bitecek çok merak ediyorum
babymomm__ Hafize30_ nasıl kullanıyorsunuz hapı aç mı tok mu ben tok yuttum ama fayda etmedi gbi bende 8+5 haftalığım lavobadan çıkamıyorum resmen
Babyy07 aysinckdn ilk zamanlar için vermisti hâlâ devam ediyo diye konustum gecmis olmasi lazım artık fln dedi haftasina göre o yuzden ilaci ara ara atmaya başladım denemek için kendimi
Hafize30_ babymomm__ gece yatmadan önce 2 tane alıyorum. Ama doktorun ile görüş farklı reçete edebilir.
Babyy07 Hafize30_ evet benimde aynı ama ne kadar az ilaç o kadar iyi diye düşündüm ara ara atmaya başladım bulanti ilancini ama surekli devam edicem galiba.