susam111 Melos90 bende öyle diyordum normal istiyorum normal yapıcam diye ama yarın sezeryan oluyorum 😣 nasıl bi süreçti peki lavman yapıldı mı peki yada belden iğne çok mu acıttı 😣
Beyzanurss Melos90 ben anesteziden çok korkuyorum şuanda benimde sezaryen gözüküyor oğlum ters durduğu için. Kendimizi kasmadan durmamız gerekiyormuş anestezi alırken becerebilir miyim 😔
Melos90 susam111 bende normal yapacaktım ama suyum geldi ancak bebek kanala inmedi ve 0 sancı cikiyo sez alındım hayır lavman yapmadı bel iğnesi hafif acitiyo ama damar yolu açar gibi
susam111 Melos90 çatım müsait değilmiş üst kemik sıkıntı dedi doktorum normal diye gelsen Bile gevşeme olmazsa sezeryana alırım dedi. Dün kontrol de suyum bi hafta dayanmayabilirmiş
Melos90 Beyzanurss ben ebenin elini tuttum sıkı sıkı kimildamamk için zaten kimildamazsin öne doğru egiliyorsun iki büklüm
susam111 Melos90 aynen öyle nasıl geleceğini Allah biliyor bebişlerde ona göre geliyorlar 😀 sağlıklı olsunlar yeter ki . Kaç gün önce doğum yaptınız peki iyileşme sürecinde ne yaptınız
Melos90 susam111 c.tesi yaptım yani tam iyileşmedim tabi yavaş yavaş yürüyorm yardımla kalkıyorum sez olacaksan yanında iki insan şart bebeği yerden alamiyorsun emzirip yatiyon bı iyilessem de Allah’ın izniyle kendim alsam diye bakıyorum