Lazistan Çatlatma iğnesi olanlarda neler oldu süreç nasıldı aşılama ne zaman yapıldı bilenler yapanlar söyleyebilir mi
Salinta Lazistan ben yaptırdım ama hatırlamıyorum :) doktor uygundur dediğinde yumurta toplama işlemine gittim, çok uzun zaman geçmedi aradan, sonrasında hemen adet oldum bir kaç güne, ikinci adetten sonra fa transfer gittim
Ysmnpmk Lazistan canım ben cumartesi gece 2 de çatlatma iğnemi vurdum pazartesi öğlen 2 de de aşılama yapıldı pazartesi günün sabahı saat 9da eşimden de sperm aldılar yıkadılar . aşılamaya bolca su içerek giriyosun yani idrarımı zor tuttum diyebilirim 36 saat süre veriliyor yumurta çatlaması için ,aşılamada ilk 2 dk bana cok zor geldi vajinayı açarken acıttılar baya cunku sonrası hızlıydı bi 30 dk yatırdılar sonrasında ilk gün uzandım bugun 2.günüm herhangi bir sıkıntı yok sadece biraz kasık agrısı var bide aşılama yapıldıktan sonra hemen tuvalete gitme biraz kendini tutmaya çalış hemen cıkmasın diye içinden spermler
Ysmnpmk Lazistan canım senin sonuc ne oldu benim olumsuz oldu doktor bir ay ara verelim dedi seni merak ettim