mavisinprensesi20 Babytwo2 hiç deme bazen çok sinir ediyor bu durum valla öyle gıcık oluyorum ki hem saatlerce düşünüp hem fikir sunuyorum sonuç bana başka bişe yap 😂
1prensannesi__ Babytwo2 Şuan sadece gelin çantası tatlısı yaptım yemek bilmiyorum hemen kocişime soruyorum😂🤷
mavisinprensesi20 Babytwo2 ahahah inanırım valla çünkü bizde her gün var bu muhabbet 4 gündür yemek yapmayordum1 gün dışarıdaydik kahvaltı akşam yemeği 3 günde tost yedik bugün niyetlendim yapmaya oda 2 çeşit 😂
Babytwo2 eslemcelk fırınla gitsin 😁üstüne de sarımsaklı yoğurt . İstersen önce kızadt aonra fırınla 😊
Sumeyyeabdi Babytwo2 dün çorba yapmıştım bitmedi arta kalan yemekleri yiyecez oğlumda yoğurtlu makarna istiyor onu yaoacagim onada
Kizilkafaa Babytwo2 Köri soslu tavuk yapacağım ben yanına da salata. Pilav bizim evde cok dökülüyor o yüzden olabildiğince uzak kalmaya calısıyorum yenmiyor😢
Siracinannesi Babytwo2 oğlumla babası yemek secmez ama eşimin küçük kardesi bizde o yemez belki diye onu yapayim diye düşündüm 😂 küçük bir oğlum daha var daha fazla bişey yapamam 🤷
Sumeyyeabdi Babytwo2 bnde bayılırım 4 yaşında oğlum yoğurda nane ve pul biber de atacak misim😃Sagol canım