Papiiii Babytwo2 Ya bennnn hic ama hic yemek bulamiyorum ya ne bisirevegimi sasirdim😂😂Sabahları kalkip ilk aklima gelen bugun ne pisiricemm😔Herkemi boyle benmii yemek bulamiyorum
mavisinprensesi20 Babytwo2 bana nohutlu ekşili bambya🤤 eşime de sebzeli tavuk haşlama 😀 yanınasa pilav salata vs yeterli 🥰
Babytwo2 Papiiii bana bide markete manava gidince geliyor bazen fikir 🤣 yemeğe manava gidip orda karar vermişliğim çok . Ama şuan gözüm yemiyor 😁
Babytwo2 Ultramommy Ultramommy yayla çorbası be yeşil fasulye aynı menüde bayılırım yanına da çoban salata oh mis 🥰afiyet olsun . Bizde yeşil fasulyeyi biri yiyor biri ağzına sürmüyor Oğlan ve babası damak zevkleri o kadar birbirinin tersi ki ne yapacağımı şaşırıyorum vallahi .
Babytwo2 kizannesiyimm közlenmişi iyi oluyor muydu onun . İyi bi köz patlıcan salatası yanına da yayla çorbası 😁
Babytwo2 Aycan05 yaa canım nasıl mercimek istiyor aslında,biri diyor daha dün okulda yedim biri diyor işte yedim 🤣 az bişey kendime göre yapayım bari 😅çorba da mübarek pek bereketli oluyor bitmiyor anacım
Babytwo2 mavisinprensesi20 sizin evde de ayrı damak tatları var o zaman 😄 bizde en zorlandığım şey eşimle oğlumun aynı şeyi yememesi 🥲
Siracinannesi Babytwo2 fırında köfte patates patlıcan atıcam yanına da bulgur pilavı yaparım birazda salata yeter 😂
Babytwo2 Siracinannesi şuan sanırım bende öyle yapmaya karar verdim . Ev azından evde herkesin yediği bi menü 😶
Siracinannesi Babytwo2 oğlumla babası yemek secmez ama eşimin küçük kardesi bizde o yemez belki diye onu yapayim diye düşündüm 😂 küçük bir oğlum daha var daha fazla bişey yapamam 🤷
mavisinprensesi20 Babytwo2 evet var eşim aslında bamya seviyor da yok çiçek bamya olucakmis kilosu 800 TL olunca ben iride olsa diğerinden aldım kendim yicem benim için fark etmez 😂 birde eşim patlıcan taze fasulye kabak tava türü vs sevmez her gün et olucak ona çok zor böyle olması 😀