Oelrlrkmemdmd Sumeyyeabdi hastaneye 2 tane pijama götürdüm bol olsun tabi çok rahat ettim evde elbise giydim
ikikizannesi__ Sumeyyeabdi hem elbise hem pijama şeklinde olandan aldım. İlk gün elbise olanı giydim sonda falan olduğu için diğer günler pijama olanı kullandim
Kartaaneesiii Sumeyyeabdi ya size bağlı aslında ben tesettürlü olduğum için pijama giydim hastanede rahattı elbise de bacaklarım görünür oturup kalkarken diye giymedim. Evde hep elbise giydim ama elbise cidden çok rahat
Sumeyyeabdi Kartaaneesiii görümcem3 sordum sezeryan yaptı o da elbise rahat olmuyor mus bnde bi tane de elbise alırım olmazsa trendyoldan
Damla1995 Sumeyyeabdi elbise tabiki gecelik yani. Normal dogumdada gecelik dha rahat oluyor dogumdan hemen sonrasi icin. Sezerye icinde kesinlikle gecelikdir bencede
Kubra_miray_szr Sumeyyeabdi ben 10 gun önce doğum yaptim pjama alt ust aldim ust takimi onden dugmeli rahatca açıp bebeği emziriyordum 🤗🤗🤗elbisede ise önünde dugme yoksa çok sıkıntı kaldırıp bebeği emziremezsin
Sumeyyeabdi Kubra_miray_szr hayırlı olsun canim evet canim baktım elbise önden açılıyor o yönden rahat olur bakalım hayırlısı artık gzuel bsjey almak istiyorum bnde bunda